Webdesign

Kahore IT solutions biedt naast IT integraties ook het volledige traject voor het ontwikkelen van uw website. Of u nu kiest voor een geavanceerde custom made webshop of gebruik wil maken van woocommerce, magento of een ander framework Kahore IT is daar voor u waar u ons nodig heeft!

l

Concept

Wij vertalen uw wensen naar een design.

Realisatie

Kahore realiseerd uw volledige onlinve visitekaartje

+

Integratie

Koppelingen met DHL, PostNL en meer? Niets is voor ons te gek!

WordPress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem. 

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Woocommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Magento

Magento is een populair e-commerce platform dat veel flexibiliteit en integratiemogelijkheden biedt. Op dit moment is Magento één van de meest gebruikte technieken ter wereld op het gebied van webshops. Dankzij het grote aantal gebruikers zijn er veel uitbreidingen op de markt.

NodeJS

Node.js is een softwareplatform waarop men applicaties kan ontwikkelen en draaien. Die applicaties worden geschreven in JavaScript, maar in tegenstelling tot veel andere Javascript-toepassingen, worden die niet uitgevoerd in een webbrowser, maar in de JavaScript-Engine van Node.js zelf, die op de server draait. De applicaties kunnen draaien op elke computer waarop de Node.js runtime is geïnstalleerd, dat kan Windows, Mac OS X of Linux zijn.

Voor ons is NodeJS één van de talen waar wij snel en efficient ingewikkelde applicaties voor u maken.

MongoDB

MongoDB is een opensource document-georiënteerde database en is geschreven in C++. Er is geen schema, de documenten worden in de vorm van BSON (binair JSON) opgeslagen en de structuur van deze documenten is flexibel.

Door het gebruik van MongoDB is uw platform sneller en efficenter met als resultaat snellere laadtijden.

Look No Further. Get Started Today

Join Kahore Now

Webdesign

Bij Kahore bent u aan het juiste adres voor al uw webdesign, van kleine webshop tot een social platform. Kahore is uw partner.

Website

Wij ontwikkelen en realiseren uw website van begin tot einde, desgewenst doen wij ook de volledige server integratie.

Magento

Webshop

Als win kelier aan de slag op het world wide web? Kahore helpt! Voor de kleine starter als de multinational, Kahore weet er raad mee.

Gorgeous Design

Wij maken de designs van deze tijd

1

Drag & Drop Builder

Volledige aanpasbaar naar uw wens.

Fully Responsive

Wij bouwen responsive websites.